Irány Hollandia! – tanulmányúton jártunk

Az idei évben Hollandiába szerveztünk tanulmányutat, ahol 4 városba látogattunk el, 3 nap alatt 6 bevásárlóközpontot és egy attraktív, inspiráló városi koncepciót ismerhettünk meg. A szakmailag izgalmas programon közel 50 fő, bevásárlóközpont üzemeltetés területén dolgozó szakember vett részt.

Hasznos és érdekes információkat kaptunk a CBRE kollégáitól a holland kereskedelmi és bevásárlóközpont iparágakról.

Kiemelkedő volt a programban a hágai, 2021-ben teljesen felújított, egyedi design koncepcióval rendelkező Westfield Mall of the Netherlands bevásárlóközpont, mely 125.500 m2 GLA alapterületű és 280 üzlettel rendelkezik

Az utrechti  Hoog Catharijne bevásárlóközpont is érdekes volt, a ház felújítása még folyamatban van. 107.000 m2 GLA alapterületen 158 üzlet található ebben a rendkívüli lokációval rendelkező, közvetlenül a belváros és a főpályaudvar között elhelyezkedő bevásárlóközpontban.

A rotterdami, 1950-es években felavatott Lijnbaan sétálóutca és az időközben hozzáépült Koopgoot fedett bevásárlóutca és a friss áruknak és piacnak helyet biztosító, ikonikus épület a Markthal, mind egy rendkívüli városi koncepció részei.
Amszterdamban további bevásárlóközpontokat ismerhettek meg a programban résztvevők, akik izgalmas és hasznos tapasztalatokat szereztek az út során.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!
Facebook
LinkedIn
Skype
WhatsApp

További hírek